icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 24 april 2014

Bas van Loenen verzorgt case bij cursus BIM PAO TU Delft

De bouwwereld bevindt zich in een snel veranderende wereld waarin technologische innovatie op technologische innovatie volgt en het landschap van de maatschappij en de markten verandert. Building Information Modelling (BIM) is hiervan de eerste exponent voor de bouwwereld, maar er gaan meer veranderingen plaatsvinden op het gebied van digitale innovatie. Op 20 en 21 mei is er op de TU Delft daarom de cursus BIM in de praktijk van grond-, weg- en waterbouw.

Bas van Loenen

Deze cursus geeft een overzicht van deze ontwikkelingen en informeert over de achtergronden van de ontwikkelingen. Daarnaast kunnen deelnemers op een praktische wijze kennis maken een aantal nieuwe technologieën.' Bas van Loenen (Volker InfraDesign) verzorgt binnen deze cursus een case over het gebruik van BIM binnen project A4 Delft-Schiedam.