icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 20 december 2021

190 jaar samen bouwen

We schrijven 1831… In dit iconische jaar ontdekt Michael Faraday de elektromagnetische inductie, vertrekt Charles Darwin met zijn schip de Beagle voor zijn historische reis en wordt de Nederlandse schilder Hendrik Willem Mesdag geboren. Die laatste is vooral bekend door zijn beroemde kunstwerk Panorama Mesdag.

190 jaar wit klein.JPG

190 jaar geleden!

Ook in 1831 wordt de basis gelegd voor hele andere kunstwerken: Arie van Hattum – één van de grondleggers van ons bedrijf – verdient zijn eerste contract! Om precies te zijn op 20 december 1831. Vandaag dus exact: 190 jaar geleden!

Het bleek het begin van een rijke en indrukwekkende geschiedenis. We vieren vandaag bijna twee eeuwen spraakmakende civiele, infrastructurele en waterbouwkundige projecten. We zijn trots op hoe we Hollandse historie schreven, maar ook op hoe we nog steeds samen bouwen aan de toekomst van Nederland. Dat doen we niet alleen, maar met al onze collega’s, partners, leveranciers, onderaannemers en opdrachtgevers. Dank aan iedereen die een bijdrage leverde en/of levert aan het succes van ons bedrijf. Gisteren, vandaag én in de toekomst! We kijken uit naar nog vele jaren samen bouwen.