icon-mail-company icon-phone icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane
Nieuws · 19 november 2010

Betondag 2010

De Betondag van 2011 stond voor Van Hattum en Blankevoort, onderdeel van VolkerWessels, in het teken van CO2- en energiereductie. Op de stand werden opdrachtgevers, leveranciers, studenten en andere belangstellenden geïnformeerd over de doelstellingen, initiatieven en innovaties, en de rol die de ketenpartners hierbij spelen.

101119 Betondag
Zo werd onder meer verteld over de Energiebewuste Bouwplaats, het "groener" maken van beton en verschillende andere innovaties, zoals Biogrout. Daarbij ging men in op resultaten, betrokkennen en geplande acties.

Leveranciers

Leveranciers kregen op de stand, evenals op de leveranciersdag op 12 november, de gelegenheid om hun footprint aan te leveren. Adviseurs van Primum waren aanwezig om eventuele vragen hierover te beantwoorden. Hiermee wil Van Hattum en Blankevoort meer inzicht krijgen in de CO2-uitstoot van haar totale proces.

Leveranciers en andere aanwezigen werden daarnaast uitgedaagd om mee te denken in initiatieven om deze uitstoot te verminderen.

Laatste keer

Het was voorlopig de laatste keer dat Van Hattum en Blankevoort deelnam aan de betondag. Redenen hiervoor zijn de nieuwe rol die het bedrijf inneemt in het ontwerp- en realisatieproces van infrastructurele projecten en de hoge kosten van de beurs.
Hans  Berkien
Hans Berkien
BPM
T 0348-435155
Contact Hans Berkien