icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 30 oktober 2019

BLAST-OFF Open Leeromgeving circulaire bruggen en viaducten

Graag nodigen samenwerkingspartners Rijkswaterstaat en de Bouwcampus jou uit om op vrijdag 15 november van 09:00-14:30 uur met ons mee op reis te gaan in het Aviodrome.

Uitnodiging

Het afgelopen jaar heeft de Open Leeromgeving, een initiatief van Rijkswaterstaat en de Bouwcampus, in zes themalijnen gewerkt aan het bij elkaar brengen van de kennis en innovatievragen over circulair bouwen. Onderdeel van de Open Leeromgeving is het Circulair Viaduct, een initiatief van Rijkswaterstaat, Consolis Spanbeton en Van Hattum en Blankevoort.

Tijdens de werkconferentie BLAST-OFF! willen zij en de partners de opgedane kennis en ervaring met geïnteresseerden delen, krachten bundelen, ideeën genereren, vragen associëren en met elkaar tot slimme oplossingen komen ten behoeve van de innovatieve uitvraag Strategic Business Innovation Request (SBIR).

Zo geven wij gezamenlijk de ontwikkeling van circulair bouwen een extra prikkel! 

Graag nodigen Rijkwaterstaat en de Bouwcampus jou uit om op vrijdag 15 november van 09:00-14:30 uur mee op reis te gaan in het Aviodrome.

Heb je behoefte aan meer informatie over de SBIR procedure? Kom dan voorafgaand naar het SBIR-ontbijt van 08:00 – 08:45 uur.

 

Meer informatie en aanmelden