HomeOver onsNieuws CO2 reductie toeleveranciers

CO2 reductie toeleveranciers

Actueel | Duurzaamheid

Van Hattum en Blankevoort, onderdeel van VolkerWessels, vraagt sinds 22 oktober ook hun toeleveranciers om informatie te verschaffen over hun CO2-footprint, met als doel de CO2-uitstoot in kaart te brengen en reduceren.

CO2-ketenintegratie

Sinds begin dit jaar brengen we actief de CO2-uitstoot van onze activiteiten omlaag. Uit milieuoverwegingen en om onze processen efficiënter te maken. Dat kunnen we niet alleen. Op 22 oktober vroegen wij onze belangrijkste leveranciers en onderaannemers schriftelijk om informatie over hun CO2-footprint. Op basis hiervan krijgen we verdere inzicht en nemen we samen vervolgens nog gerichter maatregelen naar verdere energiebesparing, CO2-reductie en efficiënter werken. Want daar is het ons allemaal om te doen.

Informatiedagen

Op 12 november 2010 lichten wij in ons hoofdkantoor ons CO2-beleid toe. Toeleveranciers kunnen dan vragen stellen over CO2-reductie en de ProRail Prestatieladder. Ook op de betondag krijgt u op onze stand nadere informatie. Bekijk voor meer informatie onderstaande bestanden, of neem contact met ons op.

Nieuws

Meer nieuws

Woerden discussieert over duurzame kansen

Duurzaamheid

Platform Bereikbaar Woerden organiseerde op 4 oktober een bijeenkomst voor bedrijven uit Woerden om een discussie te voeren...

+