icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 29 maart 2012

Commissaris van de Koningin bezoekt omlegging Zuid-Willemsvaart

Op vrijdag 23 maart bracht Wim van de Donk, Commissaris van de koningin in Brabant een bezoek aan het project omlegging van de Zuid-Willemsvaart voor het programma ‘De Kamer van Brabant'.

Bezoek commissaris Koningin

Belangrijk

De provinciebestuurder wil kijkers graag laten zien waarom de omlegging zoveel voor de provincie betekent en waarom de investeringen in deze vaarweg nodig zijn. Het bezoek startte in het informatiecentrum aan de Kloosterstraat. Natuurlijk ontbrak een veldbezoek niet.

Enthousiast

De Commissaris is enthousiast over de voortgang van het project! Projectdirecteur Jaap Blokland van WillemsUnie, maar ook RWS-directeur Infrastructuur, Verkeer en Vervoer Diana Beuting, geven in het programma de nodige uitleg gegeven over de werkzaamheden aan het kanaal en de toekomst van deze nieuwe vaarweg.