icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 03 juni 2019

Dag van de Bouw 2019

Het is inmiddels een begrip: de Dag van de Bouw. Op zaterdag 15 juni 2019 stellen bouwplaatsen in heel Nederland hun deuren open voor het publiek. Ook dit jaar kun je op een aantal projecten waaraan Van Hattum en Blankevoort werkt, een uniek kijkje nemen op de bouwplaats. Kom je ook?

OpenDagRB01A0006LowRes_fotograaf Frank Jansen.jpg
© Frank Jansen

Bekijk de Rotterdamsebaan van dichtbij

Kom de Rotterdamsebaan van dichtbij bekijken en maak kennis met de bouwers. Loop de Victory Boogie Woogietunnel in en wandel onder de snelwegen A4 en A13 door. Bekijk machines waarmee de Rotterdamsebaan wordt gebouwd en leer meer over de archeologische vondsten die zijn opgegraven tijdens de bouw. Ook voor kinderen is er van alles te doen en te beleven. Je bent welkom van 10.00 tot 16.00 uur.

Let op: het werkterrein van de Rotterdamsebaan is alleen bereikbaar met het openbaar vervoer, de fiets of te voet.

Vernieuwing Amstelveenlijn Dag van de Bouw
© Stefan Verkerk

De Amstelveenlijn in vogelvlucht

Altijd al een kijkje willen nemen op één van de bouwplaatsen van de Amstelveenlijn? Bijgepraat worden over de drie grote projecten in Amstelveen? Lekker je gang gaan in de grootste zandbak van Amstelveen? Kom dan zeker naar de Dag van de Bouw in bezoekerscentrum Amstelveen Inzicht. Samen met de gemeente Amstelveen, Rijkswaterstaat, Vervoerregio Amsterdam, de Amstelveenlijn en aannemer VITAL is die middag van alles te beleven op en rond het Stadsplein.