icon-mail-company icon-phone icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane
Nieuws · 11 januari 2012

Energiebewust op weg

Van Hattum en Blankevoort, onderdeel van VolkerWessels, start 2012 energiebewust. Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst overhandigde directeur Jil Ligterink symbolisch de stekker van de eerste elektrische Renault Fluence ZE.

Renault Fluence ZE

Goede voorbeeld

Hans Berkien is als CR-coördinator actief betrokken bij het terugdringen van de CO2-uitstoot, en geeft met de aanschaf van de eerste elektrische auto een eerste aanzet voor het overstappen op elektrisch rijden. In hoeverre ook andere medewerkers overstappen op elektrisch rijden is afhankelijk van hun functie de bijbehorende verwachte mobiliteitsvraag, en de resultaten van deze proef. Elektrisch rijden is één van de initiatieven die we nemen om het energie/brandstofverbruik te verminderen en de bijbehorende COreductiedoelstellingen te behalen.

Voorzieningen

Voor het overstappen op elektrisch rijden is een aantal voorzieningen aangelegd. Zo zijn de fietsenstalling en een deel van de parkeerplaatsen voorzien van oplaadpunten. Ook bij Hans Berkien thuis komt een oplaadpunt.

Promoten

Om ook het elektrisch rijden in de omgeving van het kantoor in Woerden te promoten, zijn de oplaadpunten beschikbaar voor bedrijven en bewoners in de directe omgeving.

Ervaringen delen

Hans Berkien deelt zijn ervaringen met het elektrisch rijden via Twitter. Wilt u op de hoogte blijven, volg ons dan op @vhbinfra.

Meer weten…

  • Bekijk andere intiatieven
  • Neem contact op met Hans Berkien
  • Volg de ervaringen van Hans op Twitter via twitter.com/vhbinfra.