icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint
Nieuws · 12 juni 2014

Esther van Eijk genomineerd voor Duurzame Bouwvrouw Award

Esther van Eijk, vakgroepmanager Werkvoorbereiding bij Van Hattum en Blankevoort, is genomineerd voor de Duurzame Bouwvrouw Award! Geïnspireerd door de filosofie van Cradle to Cradle schreef Esther een inspiratieboek 'Geen bouwafval in 2025'. Het leverde haar een nominatie op voor de Duurzame Bouwvrouw Award.

Esther van Eijk, genomineerd voor de Duurzame Bouwvrouw Award
Esther van Eijk, vakgroepmanager Werkvoorbereiding bij Van Hattum en Blankevoort

Over de streep ...

Ben jij al genomineerd? Voor mij heb jij al gewonnen!’ Mijn maag krimpt bij deze vraag van een collega. Mijn eerste reactie: ‘Ik hoop serieus van niet.’ Aanleiding: een artikel begin februari in de Cobouw over de Duurzame Bouwvrouw-award. ‘Wie wordt de duurzame bouwvrouw van 2014?’ Oh nee, duurzaam! Het verboden woord dat te pas en te onpas gebruikt wordt. En bouwvrouw? Benadrukken we door het benoemen van de seksen juist niet weer een zekere ongelijkheid?

 

 


Lees meer over Esthers’ motivatie om zich aan te melden voor de Duurzame Bouwvrouw Award 2014

Vind je ook dat Esther de Duurzame Bouwvrouw Award verdient?

Stem dan op haar! http://duurzamebouwvrouw.nl/genomineerden-duurzame-bouwvrouw-award/

Tot en met 22 september kan je stemmen. Op 25 september om 14.00 uur wordt tijdens de Ecobouw in de Jaarbeurs in Utrecht de winnaar van de Duurzame Bouwvrouw award bekend gemaakt. 

De kracht van een Duurzame Bouwvrouw

Een duurzame bouwvrouw leidt de business op verantwoorde wijze naar economisch rendement. Zij vindt daarbij de juiste balans tussen people, planet en profit in de praktijk. Daarnaast combineert zij dit succesvol met haar vrouwelijkheid. Duurzaam is namelijk ook een synoniem voor bestendig, betrouwbaar en standvastig. En dat zijn onze krachtige vrouwelijke leiders in de bouw. Zij bouwen voor mensen. Zonder bravoure. En inspireren daardoor andere vrouwen.