icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 05 februari 2013

Gecombineerde funderingstechieken voor Mauritshuis

Volker Staal en Funderingen, onderdeel van Van Hattum en Blankevoort, realiseert de onderbouw van het nieuwe Mauritshuis in Den Haag. Trekankers, waterkerende injecties, voorspanning en nieuwe betonwanden zorgen ervoor dat het museum ook in de toekomst zijn rol kan blijven vervullen.

130205 Bouwwereld

Bouwwereld

Bijzonder aan ditt project is dat alles wordt uitgevoerd tussen en onder historische panden. Het project staat letterlijk onder toezicht van de 2e kamer en de minister president. Henk Wind signaleerde de uitdagingen waar Volker Staal en Funderingen voor staat, en plaatste hierover een artikel in het magazine Bouwwereld.

VolkerWessels

Volker Staal en Funderingen realiseert samen met Bebouw, ook onderdeel van VolkerWessels, het nieuwe Mauritshuis in Den Haag.

Meer weten...

  • Bekijk het artikel op Bouwwereld
  • Neem contact op met Bartho Admiraal