icon-mail-company icon-phone icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane
Nieuws · 20 november 2014

Gepensioneerde collega’s bezoeken Fort aan den Ham

Ieder jaar nodigt Van Hattum en Blankevoort gepensioneerde collega’s met aanhang uit voor een samenzijn. Dit jaar bezochten zij Fort aan de Ham. Een van de forten van de Stelling van Amsterdam, gebouwd  in 1902 door bouwbedrijf W. Blankevoort en Zn.

Fort ad Ham

Bijpraten, mooie herinneringen ophalen en horen hoe het gaat met het bedrijf waar zij vaak jaren lang werkten. Om het jaar komen de gepensioneerde collega’s voor een barbecue op het kantoor in Woerden. Het andere jaar worden zij uitgenodigd voor een lunch en bezoeken zij een project.

 

Dit jaar is gekozen voor een bezoek aan Fort aan den Ham. Gebouwd in 1903 en nu door vrijwilligers opgeknapt en omgebouwd tot museum. Gepassioneerde vrijwilligers gaven een rondleiding en vertelden ronduit over de gebruikte technieken van vroeger, hoe het Fort werd gebruikt en wat zij hebben gedaan om het Fort zo veel mogelijk in oude staat terug te brengen.

 

Een gezellige, leerzame en mooie dag.