HomeOver onsNieuws Hardlopen op de snelweg: Westrandwegrun

Hardlopen op de snelweg: Westrandwegrun

Actueel

Hardlopen op het nieuwste stuk snelweg van ons land. Op zaterdag 24 november kan dat. Samen met dagblad De Telegraaf en Rijkswaterstaat organiseert combinatie Westpoort een eenmalige hardloopfestijn over de nieuwe Westrandweg.

 

Westrandwegrun

Eenmalige kans

Half december wordt het eerste deel van de Westrandweg geopend voor het verkeer. Maar voordat het zover is, geven De Telegraaf, Rijkswaterstaat en Combinatie Westpoort jou de kans om over de snelweg hard te lopen. Je kunt kiezen uit 10 km of de halve marathon.

 

Combinatie Westpoort, de combinatie die dit werk sinds 1 september 2009 uitvoert, bestaat uit de Volker Wessels bedrijven Van Hattum en Blankevoort en KWS Infra in samenwerking met Boskalis Nederland. De kunstwerken zijn gemaakt door Van Hattum en Blankevoort en alle grond, weg- en waterbouwwerken zijn gerealiseerd door KWS Infra en Boskalis gezamenlijk.  

 

Meer weten ...

Projecten

Alle projecten

Nieuws

Meer nieuws

Team VolkerWessels loopt WestrandwegRun

Actueel

Hardlopen over het nieuwste en langste wegviaduct van Nederland, nog voordat er een auto overheen rijdt. De WestrandwegRun...

Eerste deel nieuwe Westrandweg open op 14 december

Persberichten

Vrijdag 14 december 05.00 uur gaat het eerste deel van de Westrandweg tussen knooppunt Raasdorp en aansluiting Luvernes open...

+