icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 17 oktober 2012

Hardlopen op de snelweg: Westrandwegrun

Hardlopen op het nieuwste stuk snelweg van ons land. Op zaterdag 24 november kan dat. Samen met dagblad De Telegraaf en Rijkswaterstaat organiseert combinatie Westpoort een eenmalige hardloopfestijn over de nieuwe Westrandweg.  

Westrandwegrun

Eenmalige kans

Half december wordt het eerste deel van de Westrandweg geopend voor het verkeer. Maar voordat het zover is, geven De Telegraaf, Rijkswaterstaat en Combinatie Westpoort jou de kans om over de snelweg hard te lopen. Je kunt kiezen uit 10 km of de halve marathon.

 

Combinatie Westpoort, de combinatie die dit werk sinds 1 september 2009 uitvoert, bestaat uit de Volker Wessels bedrijven Van Hattum en Blankevoort en KWS Infra in samenwerking met Boskalis Nederland. De kunstwerken zijn gemaakt door Van Hattum en Blankevoort en alle grond, weg- en waterbouwwerken zijn gerealiseerd door KWS Infra en Boskalis gezamenlijk.  

 

Meer weten ...