icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 15 januari 2019

InfraTech 2019

Met meer dan 650 exposanten is InfraTech het nationaal platform voor de infrasector. Gezamenlijk met Koninklijke VolkerWessels ondernemingen Vialis,  VolkerInfra, VolkerRail en Van Hattum en Blankevoort van 15 tot en met 18 januari te vinden op het Tunnelplein tijdens InfraTech 2019 in Rotterdam Ahoy. Je vindt ons in de stand van VolkerTunnel.

InfraTech 2019

Veel data aanwezig, maar niet optimaal gebruikt

In de huidige maatschappij is er veel data aanwezig, data die niet altijd optimaal gebruikt wordt. Binnen de Tunnel sector is er veel data beschikbaar maar wordt deze nog niet overal effectief ingezet, hier komt verandering in. Tijdens de inhoudelijke sessies ‘Datatunnel’ en ‘Voorspelbaar onderhoud’ wordt de InfraTech bezoeker door onze experts van VolkerTunnel meegenomen in de wereld van tunnels.

VolkerTunnel

Over VolkerTunnel

VolkerTunnel is een samenwerkingsverband binnen VolkerWessels dat alle kennis en kunde samenbrengt op het gebied van bouw, renovatie en asset management van tunnels. Binnen deze opgave komen verschillende disciplines bij elkaar. De lijnen zijn kort en de gedeelde expertise is groot. Doordat VolkerTunnel alle facetten kent van een tunnel, werken wij integraal en kunnen wij optimaal aansluiten op de behoefte van de klant. Eén aanspreekpunt: VolkerTunnel. Dit maakt de samenwerking met onze klanten duidelijk, snel en effectief.

Kom ook naar InfraTech

Registreer nu gratis. Onze experts praten je graag bij!