icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 20 december 2021

Onze historie in beeld

20 december 1831… Vandaag precies 190 jaar geleden verdiende Arie van Hattum – één van de grondleggers van ons bedrijf – zijn eerste contract! Het bleek het begin van een indrukwekkende geschiedenis. We proosten op bijna twee eeuwen spraakmakende civiele, infrastructurele en waterbouwkundige projecten. We proosten op hoe we Hollandse historie schreven en op hoe we nog steeds samen bouwen aan de toekomst van Nederland!

Het derde jubileummagazine

En wat is een beter moment dan onze officiële jubileumdatum voor de lancering van ons derde jubileummagazine? Van de historische Blauwbrug in Amsterdam tot tunnels en parkeergarages, en van kelders tot kades. Van Hattum en Blankevoort bouwt ín en mét het hart voor de stad aan de levenskwaliteit van nu en de historie van later. Het thema van dit magazine is dan ook: binnenstedelijk bouwen. Veel leesplezier!

Lees hier het derde jubileummagazine