icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint
Nieuws · 07 november 2011

Markt voor Windenergie groeit

De energiemarkt groeit, en vraagt om een specifieke aanpak, kennis en kunde. Om invulling te geven aan onze ambities op dit gebied is per 1 november Robert de Haas aangesteld als directeur Offshore Wind. De aanwezige kennis op dit gebied wordt daarmee gebundeld en beter benut.

Windmolenpark

Robert de Haas richt zich voornamelijk op het verwerven en realiseren van projecten (fundatiesconstructies voor offshore wind). 

Robert de Haas werkt sinds 1991 voor ons bedrijf en bouwde in zijn carriere ruime ervaring op met het leiden van grote projecten, waaronder als projectdirecteur van de Westrandweg. Samen met André Zimnik, die als Commercieel Managerde afgelopen twee jaar een uitgebreid netwerk opbouwde en leiding gaf aan de eerste tenders, zet hij zijn carrière binnen ons bedrijf voort.