icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 24 september 2018

Met elkaar de handen uit de mouwen

Donderdag 20 september was het zover. Ruim 80 collega's van Van Hattum en Blankevoort staken de handen uit de mouwen voor speeltuin de Noordse Park in Utrecht. Meer groen en meer uitdaging voor de kinderen in de buurt Ondiep, dat is de wens van de vrijwilligers en wij kwamen helpen.

Wat een klus! Duizenden stoeptegels moesten verwijderd worden om de speeltuin meer groen te maken. Het konijnenhok kreeg een metamorfose, de berg tuinafval werd weggekruid, een oude bank werd gesloopt en afgevoerd en alle banken en tafels zijn geschuurd en opnieuw gelakt. 

Een gezellige dag waarin we met elkaar iets moois voor de buurt hebben neergezet. Marijke Orthel, de vrijwilligster van  de speeltuin die dit hele plan had opgesteld, kan nauwelijks bevatten hoeveel werk er is verzet in "haar" speeltuin. 

Duurzaamste civiele bouwer

In 2025 wil Van Hattum en Blankevoort de meest duurzame civiele bouwer van Nederland zijn. ‘Een speeltuin waar circulariteit en duurzaamheid centraal staat past perfect bij ons bedrijf, zegt directeur van Van Hattum en Blankevoort Jeroen Bonekamp. ‘Met elkaar de mouwen opstropen om zo maatschappelijk betrokken te zijn vinden wij erg belangrijk en spreekt onze medewerkers ook aan.’

 

Lees hier het nieuwsbericht in het AD