icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 09 september 2022

Ondertekening realisatieovereenkomst draaibrug Montfoort

Begin september hebben VolkerWessels ondernemingen Vialis, Van Hattum en Blankevoort en VES de realisatieovereenkomst met Rijkswaterstaat ondertekend voor de draaibrug Montfoort, onderdeel van project Kooymont. Eind september starten de voorbereidingen voor de renovatie van de brug in Montfoort, naar verwachting zijn de werkzaamheden vóór het vaarseizoen (1 april) van 2023 gereed. De ondertekening en werkzaamheden voor de Kooybrug volgen later.

Op weg naar een vitale Infrasector

Ruim anderhalf jaar geleden startte de samenwerking tussen de partijen volgens het DOEN-principe. DOEN gaat voor maximale klantwaarde en eerlijk geld voor eerlijk werk door in bouwprojecten beter met elkaar samen te werken. Het project is inmiddels opgenomen in de beweging ‘Op weg naar een vitale Infrasector’ voor de renovatie van de Kooybrug bij Den Helder en de draaibrug Montfoort. De weg naar een vitale infrasector is een gezamenlijk proces van de markt en Rijkswaterstaat.

Gezamenlijk zijn er mooie (ontwerp)producten ontwikkeld. Met de ondertekening van de realisatieovereenkomst is een mooie mijlpaal bereikt!