HomeOver onsNieuws Ontmoet Van Hattum en Blankevoort op de Bedrijvendagen van TU Twente

Ontmoet Van Hattum en Blankevoort op de Bedrijvendagen van TU Twente

Actueel | Carrière

Woensdag 4 maart staat Van Hattum en Blankevoort, dochteronderneming van VolkerWessels, op de informatiemarkt van de Bedrijvendagen Twente. Kom voor een persoonlijk gesprek naar de informatiestand van VolkerWessels.

Management Traineeship of stage?

Onze trainees Nienke Groenewegen en Wouter Schepers vertellen je graag meer over ons Management Traineeship. Wanneer je enthousiast bent, solliciteer je via de website en wellicht word je één van onze toekomstige management trainees

 

Zoek je een (afstudeer)stageplaats? Kom dan ook even langs. Vanaf september 2015 hebben we weer voldoende mogelijkheden op diverse projecten.

Bedrijvendagen Twente

Wat zijn de Bedrijvendagen Twente?

De Bedrijvendagen Twente is een van de grootste studenten carrière evenementen van Nederland. Jaarlijks worden vele activiteiten georganiseerd die de contacten bevorderen tussen studenten, promovendi en afgestudeerden aan de ene kant en potentiële werkgevers aan de andere kant. Zo organiseren wij een informatiemarkt, bedrijfspresentaties, lezingen, trainingen, lunches, diners, persoonlijke gesprekken en informele recruitment activiteiten. Al deze activiteiten vinden plaats rond februari/maart. Voor meer informatie over deze activiteiten zie activiteiten en meer gedetailleerd onder programma.

 

Nieuws

Meer nieuws

Woerdense techniek dagen

Carrière

Voor HAVO leerlingen is het vaak niet helder welke beroepsmogelijkheden er zijn in de technische sector. Woerdens Techniek...

+