HomeOver onsNieuws Van Hattum en Blankevoort neemt deel aan de Bouw Oriëntatiedagen

Van Hattum en Blankevoort neemt deel aan de Bouw Oriëntatiedagen

Actueel | Carrière | Duurzaamheid

De Bouw Oriëntatiedagen laat hbo-studenten Bouwkunde en Civiele Techniek kennis maken met de uitvoerende bouw. Op vrijdag 8 februari bezoeken studenten van de Hogeschool Windesheim het project Combiplan Nijverdal.
Spoortunnel foto: Emile Willems
Foto spoortunnel (door Emile Willems)

Combiplan Nijverdal

Samen met VolkerWessels organiseert Van Hattum en Blankevoort bij het project Combiplan Nijveral een interessante en educatieve dag voor de studenten. Ongeveer 20 studenten van Hogeschool Windesheim uit Zwolle bezoeken het project. In de ochtend krijgen zij een uitgebreide toelichting over het project en gaan ze het proejct bekijken. In de middag krijgen ze een aantal probleemcases voorgeschoteld. Op deze dynamische manier maken ze kennis met de uitdagingen in de uitvoerende bouw.

Interesse in techniek vergroten

De Bouw Oriëntatiedagen zijn een initiatief van Bouwend Nederland met als doel om hbo-studenten Bouwkunde en Civiele Techniek een realistisch beeld te geven van de functies in en facetten van een bouwbedrijf. Uit onderzoek blijkt dat veel jongeren niet bekend zijn met de mogelijkheden die de bouw biedt; daarom denken ze niet zo snel aan een loopbaan in de sector.

 

Het biedt Van Hattum en Blankevoort en VolkerWessels de mogelijkheid om in gesprek te komen met potentiële medewerkers. De Bouw Orientatie dagen is een initatief van Bouwend Nederland.

Meer weten...

Projecten

Alle projecten

Nieuws

Meer nieuws

Lovende woorden voor Combiplan Nijverdal

Actueel

Project Combiplan Nijverdal vindt plaats in een dicht bewoond- en winkelgebied. Combinatie Leo ten Brinke, bestaande uit...

Combiplan Nijverdal opent deuren voor studenten

Actueel | Carrière | Duurzaamheid

Vrijdag 8 februari bezochten twintig eerste jaars hbo-studenten Civiele Techniek van  Hogeschool Windesheim in het kader...

+