icon-mail-company icon-phone icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane
Nieuws · 19 juni 2012

Ruim 10.000 bezoekers op de projecten

Interessante bouwprojecten en mooi weer zorgde voor een succesvolle Dag van de bouw. De projecten van Van Hattum en Blankevoort werden goed bezocht. Bij project N50 Ramspol-Ens kwamen bijna 2250 mensen kijken en bij de Omlegging Zuid Willemsvaart zelfs 3500 mensen.

Dag vd Bouw Combiplan Nijverdal

Ook bij Combiplan Nijverdal stonden de mensen al vroeg voor de bouwplaats om een kijkje te kunnen nemen. Bijna 3000 mensen maakten hier een tunnelwandeling. De projecten Noordwesttangent Leeuwarden, Westrandweg Amsterdam, Onderdoorgang Veeneslagen Rijssen en Rijksweg A27 en A28 trokken ook veel bekijks. In totaal bezochten ruim 10.000 mensen de projecten van Van Hattum en Blankevoort op de Dag van de Bouw.

 

Op alle projecten was er een leuk programma gemaakt voor de Dag van de Bouw. Naast dat de bezoekers veel informatie konden inwinnen over het project, was er voor het hele gezin ook veel vermaak. Rondleidingen, springkussens, boottochten, schat zoeken schminken en vlotten bouwen zorgden ervoor dat de Dag van de Bouw echt een dagje uit was dit jaar.