icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 21 november 2019

Samen met de keten naar CO2-reductie op projecten

Van Hattum en Blankevoort neemt al jaren deel in het CO2-Projectplan convenant om CO2-reductie op projecten efficiënter en effectiever te realiseren.

Meer inzicht in CO2-emissies

Samenwerking met de andere partijen in het convenant heeft geleid tot een nieuw rapportage-sjabloon dat gebruikt kan worden voor registratie van voorziene en daadwerkelijke CO2-emissies. Hierdoor wordt het inzicht op projecten vergroot en kan er tijdig worden bijgestuurd op project- en/of bedrijfsniveau.

Standaard model voor CO2-management

Het nieuwe standaard model draagt bij aan efficiënter en effectiever CO2-management op onze projecten, waar we samen met partners werken aan CO2-reductieTer ondersteuning is er een website opgericht waar onder andere het convenant, het sjabloon en de betrokken bedrijven zijn te vinden, evenals een lijst met projecten waar het model reeds wordt toegepast. 

Website CO2-projectplan