icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 28 januari 2019

Ombouw Amstelveenlijn biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een nieuwe kans.

Bij de vernieuwing van de Amstelveenlijn, waaraan Van Hattum en Blankevoort samen met VolkerRail en KWS vanuit combinatie VITAL samenwerkt, bieden we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een nieuwe kans. Vorige week ging de eerste groep van 6 zeer gemotiveerde nieuwe collega's van start. Na een introductie over het project, een eerste kennismaking met collega's en het verstrekken van de juiste Persoonlijke Beschermings Middelen gingen zij onder begeleiding van hun werkbegeleider direct aan de slag op de bouwplaats. 

SROI Vital 1e groep 2019

Werkontwikkeltraject (WOT)

Via het werkontwikkeltraject bieden we nieuwe potentiële werknemers gedurende een periode van 3 maanden een opleiding (VCA, bouwkunde, rekenen, plannen, enzovoorts) en langere begeleiding alvorens zij in het reguliere werk bij combinatie VITAL of elders aan de slag gaan. Dit doen wij met gespecialiseerde werkbegeleiders van GEJA. GEJA is onze partner op het gebied van Social Return. 

 

Met de inzet van het WOT investeren we in een beschermd opleidingsterrein met een zaagloods, een leslokaal voor theorielessen en een werkbegeleider.