icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 23 november 2019

Social Return compliment voor Rotterdamsebaan

Op 22 november reikte Wethouder Bert van Alphen tijdens de ‘Koop sociaal Beursvloer’ 3 social return-complimenten uit. Eén van de complimenten was voor de Rotterdamsebaan. Trots namen Michel Sebel (projectcontroller Combinatie Rotterdamsebaan) en Arjen Ravensloot (Geja werkprojecten) het compliment in ontvangst. Zij werden in het zonnetje gezet met een bos bloemen en mooie woorden.

SROI compliment Rotterdamsebaan november 2019 GEJA en Michel Sebel.jpg
Michel Sebel, project controller Combinatie Rotterdamsebaan (links) en Arjen Ravensloot, Geja werkprojecten (rechts) krijgen een compliment voor inzet van social return bij de Rotterdamsebaan.

Veel mensen vonden hun plek

De Rotterdamsebaan verdiende het compliment omdat Haagse werkzoekenden met een grote afstand tot de arbeidsmarkt een kans krijgen om aan de slag te gaan bij het project. Dit betekent dat de aannemer ieder jaar een aantal langdurig werkzoekenden een tijdelijke werkplek of stageplek biedt. Er zijn allerlei functies beschikbaar, zowel in de keet als buiten op de bouwplaats. De beschikbare plekken worden veelal ingevuld met hulp van Geja werkprojecten. Zij zorgen voor de werving van de kandidaten, persoonlijke begeleiding en leiden kandidaten op als dat nodig is. Op deze manier hebben al heel wat mensen de afgelopen jaren een plek bij de Rotterdamsebaan gevonden en zijn op deze manier gere-integreerd op de arbeidsmarkt.

 

Foto's © Arnoud Roelofsz