icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint
Nieuws · 29 april 2014

Twee teams in training voor HomeRide

Twee dagen afzien voor een goed doel. Op 28 en 29 juni fietsen twee teams van Van Hattum en Blankevoort 500 km van Groningen naar Maastricht tijdens HomeRide om geld in te zamelen voor de Ronald McDonald Huizen.

Fietsteam

Voor iedereen die kinderen heeft, is het de grootste nachtmerrie: je zieke kind in het ziekenhuis. Dan wil je het liefst 24 uur per dag zo dicht mogelijk bij je kind zijn. Gelukkig zijn daar de Ronald Mc Donald huizen, waar ouders dichtbij het ziekenhuis kunnen overnachten.  Het Ronald McDonald Kinderfonds organiseert HomeRide om geld in te zamelen voor deze onmisbare huizen. 

Sponsor onze teams

Van Hattum en Blankevoort heeft al een aantal jaar een fietsteam waarmee zij aan diverse tochten meedoen. Bij het horen van dit initiatief besloten zij twee teams te vormen en mee te fietsen voor dit goede doel. Beide teams proberen zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de Ronald Mc Donald huizen. Steun onze teams via onderstaande links.

 

Sponsor Team Van Hattum en Blankevoort1

Sponsor Team Van Hattum en Blankevoort2