icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint
Nieuws · 17 februari 2014

Van Hattum en Blankevoort op Bedrijvendagen Twente

Van Hattum en Blankevoort laat samen met Aveco de Bondt, beiden onderdeel van VolkerWessels, hun carrièremogelijkheden zien op de Bedrijvendagen Twente. Dit evenement biedt de technische studenten van de TU Twente de gelegenheid om kennis te maken met VolkerWessels en haar werkmaatschappijen. Potentiële medewerkers kunnen op donderdag 20 februari met onze collega's in contact komen op de informatiemarkt in de evenementenhal van de TU Twente.

Bedrijvendagen Twente

Bedrijvendagen Twente

Tijdens de Bedrijvendagen aan de Universiteit Twente wordt een serie activiteiten georganiseerd die de contacten bevorderen tussen studenten, promovendi en afgestudeerden enerzijds en potentiële werkgever anderzijds. Ieder jaar maken circa 2000 studenten en net afgestudeerden kennis met ongeveer 125 bedrijven bij een verscheidenheid aan activiteiten. Deze vinden alle plaats op en rond de campus van de Universiteit Twente.