icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 31 oktober 2014

Van Hattum en Blankevoort werkt mee aan behoud Pier

Op 28 oktober werd bekendgemaakt dat de Scheveningse Pier is gekocht door KondorWessels Vastgoed (onderdeel van VolkerWessels) en DanZep BV, en dat de Pier zo snel mogelijk weer open gaat voor het publiek. Van Hattum en Blankevoort is ook betrokken bij de herontwikkeling.

Pier

Betonreparaties

Onze rol op de korte termijn is zorgen dat er noodzakelijke betonreparaties worden uitgevoerd, zodat de Pier weer snel open kan. Op de lange termijn komen er taken voort uit een plan dat KondorWessels samen met de gemeente, ondernemers, bewoners en andere partijen gaat ontwikkelen om De Pier een stabiele toekomst te garanderen. Van Hattum en Blankevoort is er trots op een bijdrage te mogen leveren aan het behoud van dit icoon voor Scheveningen en Den Haag.