icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 29 augustus 2014

Van Hattum en Blankevoort wint KPE opleidingsprijs 2014

Op 28 augustus nam Van Hattum en Blankevoort de Mestreechter Geis Award in ontvangst. Deze award is bestemd voor de organisatie binnen de bouw- en vastgoedbranche, die op de meest innovatieve en persoonsgerichte wijze opleidingen, trainingen en cursussen initieert en ontwikkelt voor haar medewerkers. 

KPE Opleidingsprijs

Prof.dr. Theo Bastiaens, hoogleraar aan de Fernuniversität in Hägen en aan de OU, reikte deze prestigieuze opleidingsprijs tijdens de KPE relatiedag uit. Van Hattum en Blankevoort heeft de prijs ontvangen voor de training ‘Wij staan nooit stil’. Deze training was bestemd voor de gehele uitvoerdersgroep.Een succesvol traject!

Uitvoerders

Wij staan nooit stil

Ron Koenen, directeur KPE: “De jury, onder voorzitterschap van Prof.dr. Theo Bastiaens, riep Van Hattum en Blankevoort tot dé winnaar uit, omdat door de innovatieve aanpak van deze training de deelnemers werd geleerd om met voor hen onbekende improvisatietechnieken uit hun comfortzone te komen.”

 

André Steketee, hoofd uitvoering van Van Hattum en Blankevoort: “De leden van de  uitvoerdersgroep zijn meestal als individu de spil op de bouwplaats, waar de kennis van techniek en het leidinggeven iedere dag het hoofdbestanddeel zijn van de werkzaamheden. Het is daarom van essentieel belang om deze groep, welke bestaat uit trainees uitvoering, junior uitvoerders, senior uitvoerders en hoofd uitvoerders, hierin regelmatig te trainen. In de training ‘Wij staan nooit stil’, waarin improvisatietechnieken actief werden getraind, werd met een andere blik de reeds aanwezige vaardigheden tot uitvoering gebracht. Wij vonden het ook heel belangrijk dat 40 individuen uit één en dezelfde groep elkaar op een totaal ander vlak leerden kennen. Wij hebben dit in een erg prettige omgeving gedaan, zodat deze training, wat voor ons heel belangrijk was, als bijzonder plezierig is ervaren. KPE heeft ons hierbij op een zeer professionele en pro-actieve wijze begeleid.”

Mestreechter Geis

De Mestreechter Geis is een bronzen beeld in Maastricht op het plein bij de Kleine Stokstraat. Dit beeld is van de Haarlemse kunstenaar Mari Andriessen en staat sinds 1962 in Maastricht. Het is een speels, charmant, zwierig en Bourgondisch figuur. Deze ingrediënten moeten volgens Bastiaens bij de ontwikkeling en organisatie van opleidingen, trainingen en cursussen aanwezig zijn om de gestelde doelstellingen op een innovatieve en persoonlijke manier te behalen. In 2008 is de Mestreechter Geis Award door KPE in het leven geroepen om het ontwikkelen van innovatieve en persoonsgerichte opleidingen, trainingen en cursussen te stimuleren binnen de bouw- en vastgoedbranche.