icon-mail-company icon-phone icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane
Nieuws · 09 november 2012

Van Hattum en Blankvoort op Techniek Bedrijven Talents

De Techniek Bedrijven Talents is voor Van Hattum en Blankevoort het carrière event om in gesprek te komen met potentiële medewerkers. Samen met VolkerWessels en Visser & Smit Hanab laten we onze carrièremogelijkheden zien aan WO en HBO bèta- en techniekstudenten.

Tendergame voor studenten

Op vrijdag 16 november is Van Hattum en Blankevoort aanwezig op de Techniek Bedrijven Talents in het Beurs-WTC gebouw Rotterdam. VolkerWessels organiseert samen met de werkmaatschappij Van Hattum en Blankevoort een casestudy voor de studenten. In de vorm van een tendergame krijgen de deelnemers een vraagstuk voorgeschoteld, waardoor ze op een dynamische manier kennis maken met een uniek project van Van Hattum en Blankevoort. De studenten presenteren uiteindelijk hun tenderoplossing. Aansluitend zijn we aanwezig op de bedrijvenmarkt.

 

Techniek Bedrijven Talents

Al meer dan 21 jaar komen WO en HBO bèta- en techniekstudenten in de eindfase van hun studie en net afgestudeerde ingenieurs op de Techniek Bedrijven Talents in contact met een exclusieve selectie van topbedrijven. De Techniek Bedrijven Talents kenmerkt zich door de ‘match' tussen student en bedrijf. Een beperkte selectie van topbedrijven wordt gekoppeld aan het topsegment van bèta- en technische studenten uit heel Nederland. Dit zorgt voor een hoge mate van interactie en intensief contact tussen de bedrijven en studenten.