icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint
Nieuws · 23 juni 2010

Visser en Smit Bouw bij Energiebewuste Bouwplaats

Van Hattum en Blankevoort, onderdeel van VolkerWessels, analyseert sind begin dit aar de energiestromen op en rondom de bouwplaats. Door acties brengen we de CO2-uitstoot terug met 5% in 2016. Zaken die hierbij aandacht krijgen zijn verbruik van brandstof, gas en elektra, transport, nauwkeuriger monitoren en windenergie.

Visser & Smit Bouw

Visser & Smit Bouw

Recentelijk gaf  Visser & Smit Bouw, ontwikkelend bouwer van projecten in de utiliteits- en industriebouw, aan hier ook actief mee aan de slag te gaan. Reden om de krachten te bundelen en Visser & Smit Bouw als mede-initiatiefnemer en actieve deelnemer binnen te halen. Een convenant vormt hiervoor de basis. Basis voor een nog bredere benadering van de sector en aanpak van de energieproblematiek!

Nadere gegevens zijn opgenomen in het (aangepaste) projectblad Energiebewuste Bouwplaats. Hierin staat ook de voortgang van het initiatief.