HomeOver onsNieuws VolkerWessels tekent SAAone contract

VolkerWessels tekent SAAone contract

Actueel

De overeenkomst tussen Rijkswaterstaat en het SAAone consortium is officieel getekend. Het DBFM-contract (design, build, finance and maintain) gaat om de weguitbreiding A1/A6 Diemen - Almere Havendreef. De waarde van dit contract is ruim 1 miljard euro.

Ondertekening SAAone

Consortium

Het werk wordt uitgevoerd door VolkerWessels bedrijven Van Hattum en Blankevoort,  KWS InfraVialis, VolkerInfra PPP in consortium met Boskalis, HOCHTIEF, en DIF.
De financiering van het project is naar verwachting in het eerste kwartaal van 2013 rond. De werkzaamheden starten dan in 2014.

Schiphol-Amsterdam-Almere

Het project A1/A6 Diemen - Almere Havendreef is onderdeel van de weguitbreiding Schiphol-Amsterdam-Almere (SAA). De ondertekening van het eerste DBFM-contract binnen SAA markeert een belangrijke stap in het verbreden van de (drukke) snelwegen op dit traject de komende jaren. Doel is het bereikbaar houden van de regio. Daarnaast zorgt SAAone voor een verbetering van de leefbaarheid langs de snelwegen.

Projecten

Alle projecten

Nieuws

Meer nieuws

Financial Close Poject SAA-A1/A6

Actueel

Financial Close is bereikt voor het DBFM project A1/A6 Diemen - Almere Havendreef, onderdeel van de weguitbreiding...

Schultz zet zandtransport in beweging

Actueel | Persberichten

Minister Schultz van Haegen (Infrastructuur en Milieu) heeft vandaag de eerste vrachtwagen met zand op pad gestuurd voor de...

Internationale PPS-prijs voor SAAone

Actueel | Financieel

Het project A1/A6 Diemen - Almere Havendreef van de combinatie SAAOne is door Project Finance International als...

+