icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint
Nieuws · 05 december 2013

Voortgang mobiliteitsproef

In juli 2013 ging bij Van Hattum en Blankevoort een pilot naar het gebruik van mobiliteitsbudgetten van start. Hoewel de verbruikscijfers nog niet volledig zijn, worden er al wel resultaten behaald door de deelnemers aan de mobiliteitsproef. De dertig medewerkers die aan de proef meedoen zijn al aan het carpoolen en treinreizen geslagen. Sommigen hebben de smaak echt te pakken!

Logo mobiliteit

Expertmeeting

Deze eerste resultaten zijn afgelopen donderdag besproken in een zogenaamde expertmeeting van De Verkeersonderneming, de organisator van onder andere deze mobiliteitsbudgettenproef. Met de teruggekoppelde ervaringen en het oordeel van de experts, wordt de proef verder verbeterd.

Enquête

Rond de jaarwisseling houden we onder de deelnemers een enquête om te peilen wat hun ervaringen na een half jaar zijn. In een nieuwsbericht zullen we de uitkomst van de enquête bekend maken.