icon-mail-company icon-phone icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane
Nieuws · 22 juli 2014

Wilhelminaviaduct A15 open voor verkeer

Het nieuwe Wilhelminaviaduct over de A15 bij Boven-Hardinxveld is 19 juli opengesteld voor verkeer. Na een afsluiting van vijf maanden wegens de verwijdering van het oude en de bouw van het nieuwe viaduct is de verbinding over de A15, tussen Parallelweg en Koningin Wilhelminalaan in Boven-Hardinxveld, weer opengesteld voor verkeer. Tot en met september vinden er nog afrondende werkzaamheden plaats.

A15 openstelling

A15: vervangen Wilhelminaviaduct en Veerwegviaduct

Twee viaducten over de A15, het Wilhelminaviaduct in Hardinxveld en het Veerwegviaduct in Papendrecht, verkeerden in slechte staat. In opdracht van Rijkswaterstaat vervangt Van Hattum en Blankevoort de twee viaducten. Deze liggen op dezelfde plek, maar zijn aangepast aan de huidige (veiligheids)eisen en verhoogd. Daarnaast zijn de viaducten voorbereid voor een mogelijke verbreding van de A15 in de toekomst.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over de werkzaamheden op de projectpagina A15: vervangen Wilhelminaviaduct en Veerwegviaduct. De werkzaamheden zijn ook te volgen via Twitter: @RWSA15viaducten of via Facebook: A15Viaducten.