icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint
Nieuws · 28 januari 2015

Witte Brug Papendrecht feestelijk geopend

Dinsdag 27 januari werd het viaduct dat in december gereed kwam, nu officieel ' Witte Brug Papendrecht' geheten, met alle betrokkenen: gemeente Papendrecht, Waterschap Rivierenland, Rijkswaterstaat en aannemer Van Hattum en Blankevoort feestelijk geopend. Gezamenlijk werd een lintje doorgeknipt.

A15 viaducten van regionaal belang

“De Witte Brug” in Papendrecht, een werk uitgevoerd door Van Hattum en Blankevoort, vormt de verbinding tussen Papendrecht en de Alblasserwaard, en vervult daarmee een belangrijke regionale functie.

 

Het Wilhelminaviaduct te Hardinxveld Giessendam, het ander viaduct binnen deze overeenkomst, werd net voor de bouwvakantie op 19 juli 2014 al opengesteld voor verkeer. Met goede communicatie en door rekening te houden met de omgeving, heeft Van Hattum en Blankevoort van de directe omgeving op dit project een 8,5 als eindcijfer ontvangen.