Onderhoud

Van Hattum en Blankevoort voert zowel preventief en correctief onderhoud uit aan betonnen-, houten-, en waterbouwkundige constructies (meerpalen, fenders, trappen, etc.). Ook constructieve versterkingen (het aanbrengen van lijmwapening) en duurzame beschermingsmaatregelen (het aanbrengen van coatings, brandwerende oplossingen (promatec beplating / spuitbeton)) zijn onze aanvullende activiteiten.

 

Betonreparateur

Specialist in renovatie en reparatie van beton

Wij zijn specialist in renovatie en reparatie van beton. Ons bedrijf is gecertificeerd (ISO9001, VCA**, BRL3201 (KOMO)) en onze mensen zijn als Betononderhoudskundige conform de Betonvereniging opgeleid. Hiermee garanderen wij de kwaliteit en veiligheid tijdens de uitvoering.

Beton is meer dan een grijze massa van cement, stenen en staal. Hedendaagse betonsoorten vragen om specialistische kennis op het gebied van samenstelling, verhardingsproces en CO2-uitstoot, maar ook van herstel en onderhoudswerkzaamheden. Voordat wij een betonreparatie uitvoeren, bekijken wij de specifieke situatie en analyseren wij de schade om de oorzaak te achterhalen. Vervolgens geven wij advies welke reparatietechniek het beste is om een duurzame oplossing te bieden met de laagste levensduurkosten. We werken hierbij conform de relevante CUR-aanbevelingen, zoals CUR 118:2015 en CUR 119:2016.

+