icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Bouw jij binnenkort mee aan de infrastructuur van Nederland?

Bij Van Hattum en Blankevoort maken we morgen mogelijk. We denken na over de uitdagingen van morgen: duurzaamheid, leefbaarheid en mobiliteit. Dat deden we ruim 190 jaar geleden, dat doen we nu, maar ook nog over tien jaar. Instroom van jong talent binnen onze organisatie vinden we daarom erg belangrijk. We zoeken een ‘junior-chief brains’ en een ‘ja, maar-assistent.’ Een leergierige jonge meid of vent die eigenwijs genoeg is om de vragen te stellen die niemand meer stelt. Iemand die zijn talent in wil zetten op één van onze bijzondere en toonaangevende projecten. Doe praktische kennis en ervaring op in bijvoorbeeld de werkvoorbereiding of uitvoering. Leer tijdens je stage de fijne kneepjes van het vak van onze ‘ouwe rotten’ of draag in een afstudeeropdracht bij aan nieuwe innovatieve oplossingen.

© Marina Kemp - VHB - Luc en Barend 017.jpg
Onze stagiairs aan het werk

Stage

Buiten, op één van onze mooie projecten doe je praktische ervaring op in bijvoorbeeld de werkvoorbereiding of uitvoering. Ervaren mensen die de kneepjes van het vak kennen begeleiden je gedurende je stageperiode. Van Hattum en Blankevoort is een erkend leerbedrijf. Kijk eens bij de projecten. Er is altijd wel een project bij waar jij 'feeling' mee hebt.

Meer over onze projecten

Afstuderen

Je laatste studiejaar is belangrijk. Zo snel mogelijk afstuderen met het beste resultaat… Dat is jouw doel! Bij Van Hattum en Blankevoort helpen we je dat doel bereiken. Er werken veel professionals die hier ook afstudeerden. Vaak maakten zij een vliegende start met hun carrière door na hun stage bij ons aan de slag te gaan met het Management Traineeship of het Technisch Traineeship. Zij weten als geen ander hoe belangrijk de afstudeerfase van je studie is.

Onze afstudeerders dragen vaak bij aan nieuwe, innovatieve oplossingen. Jaarlijks bieden wij een select aantal studenten de kans om bij ons een stage of afstudeerstage  te lopen. Volg jij een universitaire studie of hbo-opleiding Civiele Techniek of Technische Bedrijfskunde? En wil jij werk maken van je toekomst? Neem dan contact op en maak morgen mogelijk bij Van Hattum en Blankevoort!

Meer over onze traineeships

Vacatures

Bij Van Hattum en Blankevoort gaan expertise, ervaring en creativiteit hand in hand. Er heerst een positieve cultuur van samenwerking en innovatie. Met veel ruimte voor eigen initiatief en doorgroeimogelijkheden. Werken bij Van Hattum en Blankevoort betekent samen groots bouwen aan spraakmakende kunstwerken en civiele constructies. Iets voor jou? Reageer op één van onze vacatures of verras ons met een open sollicitatie.

Bekijk hier onze vacatures