HomeWerken bij Stage en afstuderen

Stage en afstuderen

Ben jij enthousiast en gemotiveerd om voor je studie ervaring op te doen? Volg je bovendien een universitaire opleiding Civiele Techniek of Technische Bedrijfskunde, dan kun je mogelijk op bijzondere projecten een stage of afstudeerstage doen. Met jouw talent ontwikkel, ontwerp en bouw je mee aan leefbaarheid en mobiliteit!

Stage of afstuderen bij Van Hattum en Blankevoort

Stage

Buiten op één van onze mooie projecten doe je praktische ervaring op in de werkvoorbereiding of uitvoering. Ervaren mensen die de kneepjes van het vak kennen begeleiden je gedurende je stageperiode. Van Hattum en Blankevoort is een erkend leerbedrijf. Kijk eens bij de projecten. Er is vast een project bij waar jij 'feeling' mee hebt.

Afstuderen

Je laatste studiejaar is belangrijk. Je wilt zo snel mogelijk afstuderen en het beste resultaat behalen. Bij Van Hattum en Blankevoort werken veel professionals die hier ook afstudeerden. Zij weten dus als geen ander hoe belangrijk deze fase van je studie is en ze begeleiden je naar je doel. Onze afstudeerders dragen vaak bij aan nieuwe, innovatieve oplossingen. Jaarlijks bieden wij een select aantal studenten deze mogelijkheid. Zie jij dit zitten, en volg je een universitaire studie Civiele Techniek of Technische Bedrijfskunde? Dan zien wij jou wel zitten.

Meer informatie

Zowel stagiaires als afstudeerders krijgen een stagevergoeding volgens de stageregeling voor de bouw. Heb je interesse in een stage. Kijk of er een stage voor jou bij is.

+