HomeWerken bijStage en afstuderen

Stage en afstuderen

Ben jij enthousiast en gemotiveerd om voor je studie ervaring op te doen? Volg je bovendien een universitaire studie of HBO-opleiding Civiele Techniek of Technische Bedrijfskunde, dan kun je mogelijk op bijzondere projecten een stage of afstudeerstage doen. Met jouw talent ontwikkel, ontwerp en bouw je mee aan levenskwaliteit en mobiliteit!

2015 Isala_Jorn.jpg

Stage

Buiten, op één van onze mooie projecten doe je praktische ervaring op in bijvoorbeeld de werkvoorbereiding of uitvoering. Ervaren mensen die de kneepjes van het vak kennen begeleiden je gedurende je stageperiode. Van Hattum en Blankevoort is een erkend leerbedrijf. Kijk eens bij de projecten. Er is altijd wel een project bij waar jij 'feeling' mee hebt.

Afstuderen

Je laatste studiejaar is belangrijk. Je wilt zo snel mogelijk afstuderen en het beste resultaat behalen. Bij Van Hattum en Blankevoort werken veel professionals die hier ook afstudeerden. Vaak maakten zij een vliegende start met hun carriere door na hun stage bij ons aan de slag te gaan met het Management Traineeship of het Technisch Traineeship. Zij weten als geen ander hoe belangrijk de afstudeerfase van je studie is en ze begeleiden je naar je doel. Onze afstudeerders dragen vaak bij aan nieuwe, innovatieve oplossingen. Jaarlijks bieden wij een select aantal studenten de kans om bij ons een stage of afstudeerstage  te lopen. Zie jij dit zitten, en volg je een universitaire studie of HBO-opleiding Civiele Techniek of Technische Bedrijfskunde? Dan zien wij jou wel zitten!

Vacatures

Zowel stagiaires als afstudeerders krijgen bij ons een stagevergoeding volgens de stageregeling voor de bouw. Naast alle andere faciliteiten en uitstekende begeleiding die wij je uiteraard ook bieden. Heb je interesse in een stage?  Kijk hier of er een stage voor jou bij is of stuur een open sollicitatie.

+