icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Student Connection

Wij vinden de instroom van jong talent binnen onze organisatie belangrijk. Daarom willen wij studenten optimaal ondersteunen en begeleiden. Onderdeel daarvan is de Student Connection. Een inspirerende, energieke en creatieve dag speciaal voor stagiaires, werkstudenten en afstudeerders van Van Hattum en Blankevoort in het FutureLab. Het verbinden van studenten uit de VolkerWessels Infra divisie met elkaar, zodat ze het beste uit hun stage halen, staat centraal.

Wat is de Student Connection?

Net gestart met de (afstudeer)opdracht en nieuw in de organisatie…. Waar vind je alle informatie? Wat moet je zéker weten en wie kan je waarbij helpen? Zomaar een paar zaken waar bijna elke stagiair, werkstudent en afstudeerder tegenaan loopt.

Om dat allemaal wat makkelijker te maken organiseren Van Hattum en Blankevoort en VolkerWessels Infra Competence Centre vier keer per jaar 'The Student Connection'. Een exclusieve, creatieve sessie, speciaal voor onze afstudeerders werkstudenten en stagiairs. Deze dag leer je elkaar en het bedrijf beter kennen. 

De sessies vinden plaats in het FutureLab in Vianen, the place to be als het gaat over het creëren van innovatieve ideeën! Na een warm welkom door een van onze directieleden neemt Martinus van den Ruitenbeek, onze doctor innovator, het programma over en wordt het pas écht leuk! Deze middag draait het om de student en zijn/haar opdracht, daaromheen bedenken we steeds een andere energieke, creatieve en vooral inspirerende sessie. 

We ronden altijd af met een speeddate tijdens de borrel. Laat je inspireren door collega's van Van Hattum en Blankevoort en VolkerWessels Infra Competence Centre over jouw toekomst bij VolkerWessels.

De Student Connection is een leuke en waardevolle bijeenkomst. Daar heb je lang profijt van, ook na je opleiding!

Concernkracht benutten

De Student Connection is een intitiatief van Van Hattum en Blankevoort, dat in eerste instantie samen met VolkerWessels Infra Competence Centre is vormgegeven. Inmiddels is het initiatief ook omarmd door de andere werkmaatschappijen van de VolkerWessels Infra divisie en kunnen we nog meer studenten van Van Hattum en Blankevoort, Vialis, KWS, VolkerRail en VolkerWessels Infra Competence Centre met elkaar in contact brengen. 

Zo halen studenten een nog beter rendement uit hun stageperiode bij Van Hattum en Blankevoort. Dat is de kracht van het VolkerWessels concern!

Zin in een stage bij Van Hattum en Blankevoort? Bekijk hier de mogelijkheden