HomeWerken bijTraineeship

Op zoek naar je eerste baan

Wij snappen dat je eerste baan een belangrijke stap in de rest van je loopbaan. Weet jij nog niet precies wat je zoekt? Of wil jij je eerst nog verbreden? Dan is ons Management Traineeship misschien iets voor jou. Je medestudenten gingen je hierin voor en startten hun carrière bij ons.

Management Trainees van Van Hattum en Blankevoort

Traineeprogramma

Het management traineeprogramma van Van Hattum en Blankevoort is jouw ontwikkelprogramma. Geen standaardprogramma, maar een passend individueel traject. Daarbij bepaal jij, samen met je mentor en de coördinator van het traineeship, welke ervaringen het best aansluiten op jouw ontwikkeling. Wij bieden je mogelijkheden, keuzevrijheid, maar je neemt ook zelf het heft in handen. Zo heb je direct invloed op je persoonlijke groei en ontwikkeling.

Persoonlijke ontwikkeling

Het traineeship biedt je de ruimte en kansen je optimaal te ontwikkelen. We stomen je klaar voor een kansrijke civieltechnische carrière. Gedurende twee jaar  doe je in vier periodes van zes maanden kennis en ervaring op bij onze bedrijfsonderdelen: bij landelijke projecten, binnen een van onze drie regio's, bij Volker Staal Funderingen en bij VolkerInfra. De werkzaamheden variëren van ontwerp tot uitvoering en/of procesmanagement. Zo pas je toe waar je echt goed in bent en versterk je jouw competenties voor de toekomst.

Meer weten?

Heb je interesse of wil je meer weten over het Management Traineeship? Neem contact op met Jeroen Kremer, Senior Adviseur Human Resources op telefoonnummer 088-186 5131 of stuur een e-mail naar recruitment@vhbinfra.nl.

Trainees aan het woord

+