icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Op zoek naar je eerste baan?

Wij snappen dat je eerste baan een belangrijke stap is in de rest van je loopbaan. Weet je nog niet precies wat je zoekt? Of wil jij je eerst nog verbreden? Dan is ons Management Traineeship of Technisch Traineeship misschien iets voor jou. Maak morgen mogelijk bij Van Hattum en Blankevoort en bekijk de uitdagende vacatures om jouw carrière een vliegende start te geven!

Traineeprogramma

Het management traineeprogramma van Van Hattum en Blankevoort is jouw persoonlijke ontwikkelprogramma. Geen standaardprogramma, maar een passend individueel traject, dat start op het moment dat jij dat wilt. Daarbij bepaal jij, samen met je mentor en de coördinator van het traineeship, welke ervaringen het best aansluiten op jouw ontwikkeling. Wij bieden je mogelijkheden, keuzevrijheid, maar je neemt ook zelf het heft in handen. Zo heb je direct, zelf invloed op je persoonlijke groei en ontwikkeling.

Het technisch traineeprogramma is zo opgesteld dat het jou de kans biedt je talenten te ontdekken, toe te passen in de praktijk en jezelf daardoor verder te ontwikkelen. Na een periode van brede technische inzetbaarheid en persoonlijke ontwikkeling ben je in staat je verdere technische ontwikkeling gericht te kiezen.

Lees hier over de ervaringen van onze Management Trainees
Koffie met Luc en Barend
Kom net als Barend en Luc koffie met ons drinken en ga met ons in gesprek over de mogelijkheden.

Persoonlijke ontwikkeling

Het traineeship biedt je de ruimte en kansen om jezelf optimaal te ontwikkelen. We stomen je klaar voor een kansrijke civieltechnische carrière. Gedurende twee jaar doe je in vier periodes van zes maanden veel specialistische kennis en ervaring op bij onze bedrijfsonderdelen. Ga aan de slag bij integrale, landelijke projecten, binnen een van onze drie regio's, bij Volker Staal Funderingen en/of bij VolkerWessels Infra Competence Centre. De werkzaamheden variëren van ontwerp tot uitvoering en/of procesmanagement. Zo ga je aan de slag met het vak waar jij echt goed in bent en versterk je jouw competenties voor de toekomst. Want onze trainees, dat zijn onze managers van morgen!

Lees hier over de ervaringen van onze Technisch Trainees

Meer weten?

Heb je interesse of wil je meer weten over het Management Traineeship of het Technisch Traineeship? Neem contact op met de collega's van de afdeling Human Resources via telefoonnummer 088-186 5131 of stuur een e-mail naar hr@vhbinfra.nl.