icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Waarom Van Hattum en Blankevoort?

Het zit in onze genen. Bij Van Hattum en Blankevoort bouwen we samen al ruim 190 jaar groots aan roemruchte civiele en infrastructurele projecten. Met zo'n 400 collega’s werk je aan de meest innovatieve projecten van nu én van morgen. Op de bouwplaats, het hoofdkantoor, in onze vestigingen in Rijssen, Diemen en Papendrecht en bij ons dochterbedrijf Volker Staal en Funderingen… Waar je ook terecht komt, er is altijd vertrouwen en ruimte voor nieuwe ideeën. Je ontmoet collega's die je vooruit helpen. De werksfeer in de teams is uitstekend. Dat geeft energie!

Wat kun je bij ons verwachten

Wat kun je bij ons verwachten

  • Een uitdagende werkomgeving waarin je meehelpt om morgen mogelijk te maken. Je realiseert projecten waarover gepraat wordt, die vaak iconen worden in het landschap en niet zelden een maatschappelijke betekenis hebben.
  • De projecten en opdrachten zijn gevarieerd en sluiten aan bij jouw opleidingsniveau. Je zult merken dat de omgeving waarin wij werkzaam zijn, dynamisch en erg prettig is om in te werken.
  • Uitgebreide mogelijkheden om je kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen en uit te breiden door trainingen en opleidingen.
  • Een management dat oog heeft voor jong talent. Zij ondersteunen jouw ontwikkeling en zien erop toe dat je zelf werk maakt van de kansen die er liggen.
  • Een cultuur die zich kenmerkt door samenwerken, ondernemerschap en lef.
  • Goede sfeer. Gezellige, vakkundige collega's die graag samen de handen uit de mouwen steken (zoals te zien is in bovenstaande beelden van één van onze maatschappelijke bedrijfsuitjes).

Een VolkerWessels onderneming

Van Hattum en Blankevoort is één van de 120 zelfstandig opererende werkmaatschappijen van VolkerWessels. Binnen VolkerWessels werken 14.500 medewerkers in binnen- en buitenland met gebundelde kennis van alle bouwdisciplines samen aan multidisciplinaire en integrale projecten.

Meer over VolkerWessels