icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq

Wij als werkgever

Bij Van Hattum en Blankevoort werk je met ruim 400 collega’s samen aan de meest innovatieve civiele technische projecten van Nederland. Dat voel je overal in ons bedrijf. Op de bouwplaats, het hoofdkantoor, in onze vestigingen in Rijssen, Diemen en Papendrecht en bij ons dochterbedrijf Volker Staal en Funderingen. Er is vertrouwen en ruimte voor nieuwe ideeën. Je ontmoet collega's die je vooruit helpen. De werksfeer in de teams is uitstekend. Dat geeft energie!

Wat kun je bij ons verwachten

  • Een uitdagende werkomgeving, waarin je meehelpt om mooie projecten te realiseren. Projecten waarover gepraat wordt, die vaak iconen worden in het landschap en niet zelden een maatschappelijke betekenis hebben.
  • De projecten en opdrachten zijn gevarieerd en sluiten aan bij jouw opleidingsniveau. Je zult merken dat de omgeving waarin wij werkzaam zijn, dynamisch en erg prettig is om in te werken.
  • Uitgebreide mogelijkheden om je kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen en uit te breiden door trainingen en opleidingen.
  • Een management dat oog heeft voor jong talent. Zij ondersteunen jouw ontwikkeling en zien erop toe dat je zelf werk maakt van de kansen die er liggen.
  • Een cultuur die zich kenmerkt door samenwerken, ondernemerschap en lef.
  • Goede sfeer. Gezellige, vakkundige collega's die graag samen de handen uit de mouwen steken (zoals te zien is in bovenstaande beelden van ons maatschappelijke bedrijfsuitje in 2018).

Een VolkerWessels onderneming

Van Hattum en Blankevoort is één van de 120 zelfstandig opererende werkmaatschappijen van VolkerWessels. Binnen VolkerWessels werken 14.500 medewerkers in binnen- en buitenland met gebundelde kennis van alle bouwdisciplines samen aan multidisciplinaire en integrale projecten.