icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Kennismaken en kennis delen via YOUNG Van Hattum en Blankevoort

YOUNG is de jongerenorganisatie van Van Hattum en Blankevoort. ‘Samen groots bouwen’ is het motto van onze organisatie en YOUNG stimuleert die samenwerking door te verbinden. YOUNG biedt je de mogelijkheid om je netwerk te vergroten, kennis te delen en ervaringen uit te wisselen.

DSC_1536.jpg

Activiteiten

Wil je mee naar een indrukwekkend project? Heb je zin in een inspirerende workshop? Of heb je behoefte aan een interessante lezing? Het bestuur van YOUNG organiseert regelmatig - in samenwerking met één van de andere VolkerWessels infra bedrijven – diverse activiteiten, zoals:

  • Projectbezoeken
  • Lezingen/workshops
  • Brainstormsessies
  • Sociale activiteiten
  • Sportieve/fun activiteiten

Samenwerking met andere jongerenverenigingen

YOUNG heeft als doel kennis, ideeën en ervaringen uit te wisselen en te werken aan uitdagende vraagstukken op concernniveau. Dat doe je samen met collega's van de 120 werkmaatschappijen van VolkerWessels. Met YOUNG bouw je aan je toekomst en aan een netwerk binnen én buiten ons concern. Want naast samenwerking met de jongerenverenigingen binnen VolkerWessels, zijn er regelmatig ook gezamenlijke activiteiten van de Inter Company Association (ICA). ICA is een verzameling van jongerenorganisaties van verschillende ondernemingen, ministeries en instellingen, waaronder Rabobank, Deloitte, BAM, Eneco, Shell, TNO, het ministerie van Economische Zaken en VolkerWessels.

Bestuur

In het bestuur van YOUNG zitten leden uit verschillende bedrijfsonderdelen van Van Hattum en Blankevoort. Wij zijn te bereiken op ons algemene e-mailadres: young@vhbinfra.nl. Neem ook gerust contact op als je wilt weten hoe het is om als jongere te werken bij Van Hattum en Blankevoort of eens met een leeftijdsgenoot van gedachten wilt wisselen over de mogelijkheden die wij bieden.