icon-mail-company icon-phone icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane

Activiteiten

We ontwerpen, realiseren, beheren en onderhouden civiele constructies voor leefbaarheid en mobiliteit.

3

Infra

Wij staan al jaren aan de top als het gaat om het ontwerpen en bouwen van auto- en spoorwegen. Van Hattum en Blankevoort maakt bruggen, viaducten, flyovers, tunnels, onderdoorgangen en ondergrondse stations.

 

Naar projecten INFRA

Tweede Julianasluis in gebruik

Water

In en rond het water verzorgen wij verschillende constructies. Zo ontwerpen en bouwen wij kades, steigers en remmingwerken in binnen- en buitenland. Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in verdedigings- en reguleringswerken zoals stuwen, sluizen, gemalen, rioolwaterzuiveringen en dijkversterkingen.

 

Naar projecten WATER

Windmolens

Energie

Onze kennis en oplossingen voor zowel het opwekken als transporteren van energie passen wij toe in off- en nearshore projecten. We verzorgen funderingen, traditionele heioplossingen maar ook innovatieve zuigankerfunderingen.

 

Naar projecten ENERGIE

gracht

Beheer & onderhoud

Zoekt u een partner die ook verantwoordelijk is voor het inspecteren en het planmatig onderhouden van uw project? Wij zorgen voor optimale beschikbaarheid door het totale beheer en onderhoud van een object of areaal. Steeds meer opdrachtgevers, zoals gemeenten, vertrouwen dit volledig aan ons toe.

 

Naar projecten BEHEER & ONDERHOUD

Binnenzijde

Parkeren

Ondergronds parkeren maakt steden leefbaarder en aantrekkelijker. Wij hebben de specialistische kennis om parkeergarages te ontwerpen en bouwen in huis. Van Hattum en Blankevoort biedt meerdere ondergrondse oplossingen en concepten.

 

Naar projecten PARKEREN

Golden Bridge

Innovaties

Van Hattum en Blankevoort loopt voorop als het gaat om innovaties. Deze innovaties komen ook terug binnen diverse projecten.

 

Naar projecten INNOVATIES