Zoeken
Hoogste beoordeling veiligheid

Hoogste beoordeling op het gebied van veilig werken!

Onlangs zijn wij door een onafhankelijke en deskundige instelling (NCI Certificering) beoordeeld op ons veiligheidsbeleid en de uitvoering daarvan. Het harde werken is wederom beloond: we behouden Trede 5 op de veiligheidsladder, het hoogst haalbare resultaat! Volgens NCI zijn we vooruitstrevend op het gebied van veiligheid. Veiligheid staat centraal binnen de organisatie en is volledig geïntegreerd in ons denken en doen. Vandaag hebben we dit succes op al onze projecten en kantoorlocaties gevierd.

Het mooiste compliment dat wij terugkregen van NCI: “Het Van Hattum en Blankevoort-DNA is duidelijk aanwezig en blijft zich ontwikkelen. Dit Van Hattum en Blankevoort-DNA kenmerkt zich door onderling vertrouwen, respect en oprechte zorg voor elkaar.”

Veilig werken is bij ons de eerste en belangrijkste voorwaarde: “We werken veilig, of we werken niet.” Dit geldt voor onze Van Hattum en Blankevoort-collega’s, maar ook voor onze onderaannemers. Voordat we een project beginnen, bespreken we met elkaar de veiligheidsmaatregelen en zorgen we voor de benodigde materialen om veilig te kunnen werken. Ook gedurende het project spreken we elkaar aan op veiligheid, want veiligheid is onze gezamenlijke verantwoordelijkheid. Zo zorgen we er samen voor dat we ons werk veilig houden!