icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

ISO gecertificeerd

Van Hattum en Blankevoort staat voor vakmanschap en kwaliteit. Kwaliteit is voor ons het voldoen aan eisen en verwachtingen van onze opdrachtgevers, onze interne professionele procedures, eisen en het werken conform de gestelde wet- en regelgeving. De organisatie van Van Hattum en Blankevoort is daarop ingericht, onder meer volgens de principes en de eisen van de norm ISO 9001 kwaliteitssystemen en de ISO 14001 milieumanagementsystemen.

ISO  9001

ISO 9001 certificering

De ISO 9001 certificering is de internationale norm voor kwaliteitsmanagement en biedt handvatten voor het continu verbeteren van onze processen, diensten en/of producten. Middels ons ISO 9001 certificaat tonen we aan dat de kwaliteit van onze diensten en producten is gewaarborgd en dat deze voldoet aan de eisen en wensen van onze opdrachtgever. Doelstelling hierbij is een grotere klanttevredenheid, verkleining van risico’s, reductie van fouten, verbetering van uw processen en een betere marktpositie.

ISO 9001 certificaat (kwaliteitsmanagement)
ISO 14001

ISO 14001 certificering

De ISO 14001 certificering is een internationaal erkende norm op het gebied van milieumanagement. Onze bedrijfsvoering is er op ingericht om de prestaties op het gebied van milieu te beheersen en te verbeteren. Hiermee tonen we aan dat we voldoen aan de wet- en regelgeving en dat wij streven naar continue verbetering van onze milieuprestaties. 

ISO 14001 certificaat (milieumanagement)