icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Een VolkerWessels onderneming

Van Hattum en Blankevoort maakt deel uit van het hechte, interne netwerk van VolkerWessels. Zo'n 17.000 deskundige collega’s in 130 ondernemingen vormen samen VolkerWessels.

Meer over VolkerWessels

VolkerWessels beschikt als Nederlands bouwconcern over de middelen en mogelijkheden om aan deze ambitieuze doelstelling te werken. Met al onze ondernemingen zijn wij namelijk in staat om, in constructieve samenwerking met opdrachtgevers, onderaannemers, collega’s en eindgebruikers, een volledig functionerende leefomgeving te creëren. Duurzaam, innovatief en toekomstgericht.

Van bouw & vastgoed tot civiele techniek en van spoor- en wegenbouw tot energie, telecom en offshore. We ontwikkelen, ontwerpen, bouwen, financieren, beheren en exploiteren. Dat doen we voor al onze stakeholders: opdrachtgevers, medewerkers, aandeelhouders,  leveranciers en de maatschappij in het algemeen. Wij creëren meerwaarde voor al onze stakeholders. Dat bereiken we met onze enthousiaste en vakkundige mensen, gezond ondernemerschap en een flinke dosis innovatiekracht. Ruim 16.000 enthousiaste en deskundige collega’s in meer dan 120 ondernemingen uit Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Noord-Amerika vormen samen VolkerWessels.

Samen sterk

De kracht van VolkerWessels schuilt in de diversiteit van onze ondernemingen. Onze werkmaatschappijen zijn zelfstandig en hebben een eigen winst- en marktverantwoordelijkheid. Regionale bouwondernemingen met lokale naam en faam. Maar met onze gebundelde kennis van alle bouwdisciplines zijn we samen sterk in multidisciplinaire en integrale projecten.

Organisatie

VolkerWessels is een privaat gefinancierde onderneming. Een gedetailleerde beschrijving van de structuur van onze onderneming lees je in ons Financieel Jaarverslag of op de website van VolkerWessels hieronder.

Bezoek de website van VolkerWessels