Zoeken

Huisstijl

Bijna alle werkmaatschappijen van VolkerWessels in Nederland zijn te herkennen aan hetzelfde beeldmerk en logo. Dat stelt ons in staat om te laten zien wat we in huis hebben en dat de werkmaatschappijen gezamenlijk één krachtig concern vormen.

Teams achtergrond.jpg
0051-006_Logo-Van Hattum en Blankevoort+Endo_FC.jpg
Het Van Hattum en Blankevoort logo met endorsement zoals het dient te worden toegepast.

De oorsprong

Het beeldmerk vindt zijn oorsprong bij Bouwbedrijf Wessels en is aangepast naar de huidige tijd, waarbij de vorm staat voor geborgenheid, betrouwbaarheid, kwaliteit en vooruitstrevendheid. Het beeldmerk draagt daarmee twee zaken in zich: de rijke historie enerzijds en de drang tot vernieuwing, tot het betreden van nieuwe paden, anderzijds.

Omdat VolkerWessels diversiteit en eigenheid van iedere werkmaatschappij binnen ons concern koestert, hebben alle werkmaatschappijen in Nederland een eigen naam.

Handvatten voor gebruik

Deze pagina geeft je toegang tot een aantal elementen van onze huisstijl. Het geeft je een houvast bij het ontwikkelen van communicatiemiddelen en het gebruik van ons logo, de kleur en onze lettertypes. We willen je alle handvatten geven om zelf aan de slag te kunnen. Meer informatie hierover lees je in de verkorte versie van ons huisstijlhandboek hieronder. Daar vind je tevens de diverse formaten van ons logo.

Ondersteuning nodig? De communicatieafdeling van Van Hattum en Blankevoort staat voor je klaar!

We willen het ook graag weten als je ons logo gebruikt voor externe communicatie uitingen zodat we dit eventueel kunnen delen, laat het ons dus ook weten als je ons logo ergens toepast. 

Neem contact op met de afdeling communicatie