icon-mail-company icon-phone icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane

Wie zijn we?

De statutaire directie van Van Hattum en Blankevoort bestaat uit Jeroen Bonekamp, Raymond Jansen en Borg van Katwijk.

Bedrijfsonderdelen

Vanuit het hoofdkantoor van Van Hattum en Blankevoort in Vianen sturen we de landelijke, integrale projecten aan. De drie regiovestigingen in Diemen, Papendrecht en Rijssen voeren geheel zelfstandig kleinere, regionale projecten uit en zijn gespecialiseerd in beheer en onderhoud. Dat geldt ook voor dochteronderneming Volker Staal en Funderingen. Hieronder staan alle bedrijven die deel uitmaken van Van Hattum en Blankevoort op een rij.

Van Hattum en Blankevoort Diemen (Noord)

Vestiging Noord richt zich vanuit Diemen op de middelgrote beton- en waterbouw projecten voor industrie, gemeentes, provincies, Rijkswaterstaat en ProRail. Het werkgebied ligt boven de A12 (Den Haag - Utrecht - Arnhem), ten westen van Amersfoort en in het Amsterdamse havengebied. Naast de beton- en waterbouwprojecten heeft Regio Noord een BRL3201-gecertificeerde afdeling Onderhoud en Realisatie. Vanuit het regiokantoor worden diverse langlopende beheer- en onderhoudscontracten aangestuurd.

Van Hattum en Blankevoort Papendrecht (Zuid)

Vestiging Zuid richt zich vanuit Papendrecht op de middelgrote beton- en waterbouwprojecten voor industrie, gemeentes, provincies, Rijkswaterstaat en ProRail. Het werkgebied ligt onder de A12 (Den Haag - Utrecht - Arnhem) en met name in het Rotterdamse havengebied.

Van Hattum en Blankevoort Rijssen (Oost)

Vestiging Oost (voorheen ELJA) ontwerpt, bouwt, beheert en onderhoudt infrastructuur vanuit de locatie in Rijssen. Hoofdzakelijk is men in het midden, oosten en noorden van Nederland actief. Of het nu gaat om tunnels, bruggen, waterzuiveringsinstallaties of gemalen: met vestiging Oost kiest u voor een partner die staat voor nieuwe technieken en slimme oplossingen.

Volker Staal en Funderingen

Volker Staal en Funderingen is een civiel aannemingsbedrijf, gespecialiseerd in zwaar en gecompliceerd funderingswerk. Daarnaast ontwerpt en vervaardigt Volker Staal en Funderingen waterbouwkundige staalconstructies in haar eigen constructiewerkplaats. Daarbij valt bijvoorbeeld te denken aan afmeervoorzieningen en steigers.