icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Waar staan we voor?

Van Hattum en Blankevoort ontwerpt, bouwt en onderhoudt civiele constructies zoals bruggen, viaducten, flyovers, tunnels, onderdoorgangen, ondergrondse stations, kelders en funderingen. In en rond het water verzorgen wij verschillende havenconstructies (kades, steigers, remmingwerken) en verdedigings- of reguleringswerken (stuwen, sluizen, gemalen, rioolwaterzuiveringen en dijkversterkingen).

Bedenkers en bouwers van civiele constructies voor leefbaarheid en mobiliteit.

  • Wij willen een toonaangevende en innovatieve civiele bouwonderneming zijn, die in belangrijke mate op basis van Design & Construct en DBFM haar projecten verwerft, realiseert en onderhoudt.
  • Onze focus ligt op constructies in de verkeersinfrastructuur, op projecten aan en op het water en in de ondergrond.
  • Wij ondernemen met technische creativiteit en zijn sterk in breed projectmanagement.
  • We werken alleen met de beste mensen en sturen daarom actief op het verbeteren van onze organisatie. ln ons gedrag tonen we ondernemerschap en resultaatgerichtheid en ligt de nadruk op samenwerken. Wij realiseren projecten door goed te plannen en te organiseren en zijn kostenbewust.
  • Wij werken in een prettige werkomgeving waarbij veiligheid, kwaliteit, gezondheid en milieu hoog in het vaandel staan, met focus op de klant en de omgeving. Wij zijn ons hierbij tevens bewust van onze verantwoordelijkheid jegens de maatschappij.
Panamakanaal in aanbouw
Het Panamakanaal in aanbouw

Rijke historie

Ontwerpen, bouwen en onderhouden van civiele infrastuctuur doen we al sinds 1831. Door de jaren heen zijn we betrokken geweest bij projecten over de hele wereld, variërend van het Panamakanaal tot grote havens in het Midden-Oosten en afzinktunnels in binnen- en buitenland. Binnen Nederland hebben wij een bijdrage geleverd aan een groot aantal belangrijke infra- en waterwerken, zoals de Oosterscheldekering, de Zeelandbrug, de Maeslantkering of de Hogesnelheidsspoorlijn (HSL-Zuid).