Zoeken
Grote Kruising projectsite foto.jpg

'De Grote Kruising' Krimpen aan den IJssel

De gemeente Krimpen aan den IJssel voert van 2018 tot en met 2021 de reconstructie van de Grote Kruising uit. De werkzaamheden worden uitgevoerd in bouwteamverband door combinatie Algeracorridor (Aannemers- en Wegenbouwbedrijf Versluys & Zoon B.V., Arma Infra B.V. en A. Molenaar Civiel B.V.) en Van Hattum en Blankevoort B.V..

Bouwteamovereenkomst

In 2019 is de bouwteamovereenkomst voor project 'De Grote Kruising' in Krimpen aan de IJssel getekend waarmee de gemeente Krimpen aan den IJssel als opdrachtgever en de combinatie Algeracorridor (Aannemers- en Wegenbouwbedrijf Versluys & Zoon B.V., Arma Infra B.V. en A. Molenaar Civiel B.V.) en Van Hattum en Blankevoort B.V. als opdrachtnemers hun samenwerking bevestigen.

De bouwteampartners werken gezamenlijk de plannen voor de herinrichting van de Algeracorridor uit om het project zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen.

Veelomvattend project

Er is gestart met de werkzaamheden die het mogelijk maken om in 2021 de fundering van de Grote Kruising te vernieuwen. Het project is veelomvattend en duurt enige jaren. Alle werkzaamheden kunnen niet in één keer aangepakt worden, dus daarom bestaat het project uit verschillende fases. Een overzicht van alle fases en de voortgang van het project vind je op de website https://www.degrotekruising.nl/

Van Hattum en Blankevoort is verantwoordelijk voor de civiele werkzaamheden.

Meer over project De Grote Kruising