icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Soesterberg

Verdiepte ligging N237 Soesterberg

De Combinatie Van Hattum en Blankevoort bv – KWS Infra bv realiseert in opdracht van de provincie Utrecht de Verdiepte ligging van de N237 in Soesterberg (gemeente Soest).

Opdrachtgever
Provincie Utrecht
Hoofdaannemer
Van Hattum en Blankevoort - KWS Infra
Ontwerp
Volker InfraDesign
Onderaannemer
Vialis
Start uitvoering
Najaar 2015
Oplevering
Medio 2016

Het project heeft als doel om de barrièrewerking van de N237 op te heffen in Soesterberg en zodoende de verbinding tussen het dorp en de voormalige vliegbasis te versterken. Hiervoor wordt de N237 verdiept aangelegd en tussen de Postweg en de Veldmaarschalk Montgomeryweg voorzien van een overkluizing met gras.

Planning

In de aankomende periode wordt het ontwerp verder vormgegeven en worden de benodigde vergunningen aangevraagd. De uitvoering van het project start in het najaar van 2015, zodat de onderdoorgang medio 2016 opengesteld kan worden.