icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Aan de weg timmeren bij Van Hattum en Blankevoort

Zie je een viaduct, dan rij je er een paar keer onderdoor om alles goed te kunnen zien. De betonnen pijlers van een brug wil je het liefst even aanraken. Houten of stalen bekistingen, immense stukken wapening en grote betonnen constructies… jouw ‘bekistingshart’ gaat er sneller van kloppen! Je bent een vakman met jaren ervaring of hebt het als schoolverlater in je om er een te worden. In elk geval ben jij toe aan het echte werk: toonaangevende landelijke of regionale kunstwerken. Denk aan bruggen, sluizen, viaducten, tunnels en parkeergarages.

Betontimmerman

Werk om trots op te zijn!

Je stelt met staal en ‘boetseert’ houten bekistingen in elke denkbare vorm. Je bent een ware kunstenaar die het liefst 24/7 buiten is. Alles draait bij jou om het resultaat: civiele betonnen kunstwerken om van te watertanden. Altijd precies volgens tekening en met een kwaliteit om trots op te zijn. Sterke staaltjes vakmanschap van een heel team aan specialisten. Want hoewel jij precies weet wat je moet doen, werk je ook graag samen met collega’s. Een bak koffie in de keet of een geintje op het werk vind jij daarom net zo belangrijk.

Interesse? Reageer dan meteen!

… of lees eerst nog even het hele functieprofiel in onderstaande vacatures.