icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Calculator Civiel? We rekenen op jou!

Word je enthousiast van civiele constructies? Denk je in cijfers en calculaties? Dan is een baan bij de oudste, maar meest innovatieve civiele bouwer van Nederland misschien iets voor jou. Bij Van Hattum en Blankevoort werk je als (senior) Calculator Integrale Projecten zelfstandig aan kostprijsbegrotingen van middelgrote en grote civiele projecten. Je kent de markt als geen ander, bent kostenbewust en hebt oog voor kwaliteit. Je bent analytisch en nuchter en wordt in een team gewaardeerd om je scherpe blik en alternatieve kijk.  

Kunnen we op jou en met jou rekenen?

Je hebt je sporen verdiend in civiele, infrastructurele of bouwkundige projecten en hebt ook een vooropleiding in de civiele techniek. Naast cijfers, calculaties en begrotingen gaat je hart sneller kloppen van bruggen, sluizen, viaducten, tunnels en parkeergarages. Je vindt het een uitdaging om samen met collega’s multidisciplinaire projecten binnen te halen en te bouwen. Hoe complexer en dynamischer, hoe beter. Je denkt mee over keuzes in het ontwerp, de meest efficiënte wijze van uitvoering en eventuele alternatieven.

Zin in een baan als Cost Engineer?

Bekijk welke mogelijkheden er zijn bij onze actuele vacatures of stuur een open sollicitatie. 

Bekijk de vacatures